Dagje Downtown, Dagje Pacific
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jos
09 November 2008 | Chili, Valdivia
na twee relaxed days hier in Valdivia en omgeving heb ik weer even de tijd om wat van me te laten horen.
Zaterdag heerlijk downtown geweest om ondermeer een beetje gewend te geraken aan de stad die voor de komende paar maanden mijn uitvalsbasis zal zijn.
Een beetje de toerist uitgehangen, door ondermeer een bezoekje aan de plaatselijke vismarkt met zijn zeeleeuwen.
Zondag voor het eerst de Pacific gezien... meer dan geweldig!! Marcello is de gelukkige eigenaar van een stukje land. Dit prachtige stukje kunst, inclusief strand was het aanschouwen meer dan waard!!
Morgen begint het dan echt!! Voor het eerst naar een boederij.
Ik zou zeggen geniet van de foto´s en als het lukt het filmpje.
Ik kruip zo vlug onder de wol.. daar een vertrek om half zeven normaal is!!
Saluda!!
10 November 2008 - 06:58
Tante Helen:
Echt gaaf die foto's en filmpjes.Succes bij het eerste bezoek aan de boerderij.
oom Fred en tante Helen -
10 November 2008 - 13:01
Frederique:
Dat is echt ontzettend mooi daar. Je bent nog al wat van plan in de toekomst:P zo te horen op je filmpjes.
Ik heb an weer lekker gezwommen met de kleine.
Succes bij je eerste bezoek aan de boerderij.
tot wederhoren.
xx Frederique, Ronald en Shannen
10 November 2008 - 18:20
De Arkeltjes:
Hey hey jossie
Alles goed? Met ons wel hoor. Ziet er echt onwijs gaaf uit daar. Wij zijn jaloers haha.
Papa wil al in het vliegtuig op zoek naar de zon de zee en het prachtige prive strandje zoals je dat noemde hahaha. Leuke foto's en leuke verhaaltjes. Is het leuk geweest op het bedrijf?? We zullen het vast wel lezen.
Groetjes van ons allen en tot de volgende keer maar weer.